Reviews

Wat zeggen anderen?

“Als bijna 70 jarig lid van golfclub Leeuwenbergh ben ik superblij met de yogalessen die door Joke gegeven worden.

Ten eerste is de wijze van lesgeven prettig, het resultaat zinvol voor mijn slechte rug en ontspannend voor mijn geest. Na een uur dreig zelfs ik in slaap te vallen tijdens de eindontspanning, en dat zegt wat ……… Super!”

 

Marian

Golfvereniging Leeuwenbergh

“De yogalessen bij Joke zijn heerlijk relaxed.

 Je doet alle oefeningen naar eigen kunnen. Alles komt aan bod, ook de verschrikkelijk moeilijke balansoefeningen, heel, heel belangrijk. Voor mij is het een belangrijk uurtje in de week, waar ik naar uit kijk. Het doet mij erg goed.”

 

Simone

Golfvereniging Leeuwenbergh

“Joke geeft fijne opbouwende Hatha Yoga lessen, en houdt rekening met iedereen en hun mogelijkheden en soms onmogelijkheden.

In een vriendelijke manier, helpt Joke je grenzen op te zoeken maar ook te bewaken. Dit is voor mij belangrijk i.v.m. mijn twee kunstheupen. De lessen zijn altijd een samenvoeging van staande, zittende en liggende yoga houdingen, met ook veel aandacht voor ademhaling. Er is altijd een, voor mij uitdagende, balansoefening en aan het eind 10 minuten volledige ontspanning – heerlijk! Soms heb ik de volgende dag een beetje spierpijn, maar dat geeft mij het gevoel dat ik goed bezig ben geweest en ik voel me fysiek meer flexibel. Omdat ik veel golf, helpen de Yoga lessen mij met mijn swing (meer bewegingsruimte), en ook met mijn attitude tijdens het spel.”

 

Alan

Golfvereniging Leeuwenbergh

“Zij geeft op een prettige, rustige, duidelijke en afwisselende manier les.

Al een paar jaar volg ik de lessen bij Joke. De oefeningen zijn soms pittig, maar Joke geeft waar nodig een alternatief en geeft altijd aan je eigen grens te bewaken. De les wordt iedere week afgesloten met fijne ontspanningsoefeningen. Zo ga ik soepel en ontspannen weer naar huis!”

 

Jacqueline

Boerderij Oud Woelwijck

“Ik kijk altijd uit naar de yogales.

Het is fijn om bij een eerste oefening al te ontspannen en zo de actieve dag achter je te laten. Yoga helpt mij om mijn spieren eens goed te gebruiken. Joke spreekt de oefeningen rustig in en ik vind het tempo heel prettig.”

 

Theo

Boerderij Oud Woelwijck

“Joke heeft een prettige stem en laat iedereen in zijn waarde!

Yoga doet mij goed na een hectische periode in mijn leven. Ze bezorgt mij een fijne ontspannende les en na de yogales ga ik met een prettig en kalm gevoel weer naar huis.”

 

Marianne R

Vitamine G

“Ben erg tevreden over de lessen, qua structuur, variatie en opbouw van het begin tot het einde.

Na de coronajaren ben ik met de yogalessen van Joke begonnen. De oefeningen worden ondersteund door een duidelijke uitleg en ze vervelen nooit. Vaak is het uur voorbij voordat je het in de gaten hebt. Ook spreekt mij aan dat Joke het belangrijk vindt dat ieder persoon de oefeningen op haar/zijn eigen niveau doet. Zo houd je het het langste vol.”

 

Katja

Golfvereniging Leeuwenbergh

“Ze houdt heel goed rekening met het niveau van de groep, wat mij erg aanspreekt.

Ik volg al enige tijd met veel plezier de yogalessen van Joke. De wijze van lesgeven, haar uitleg en haar rustige begeleiding tijdens de lessen vind ik heel erg fijn.”

 

Annette

Golfvereniging Leeuwenbergh

“Yoga met Joke is een cadeautje voor jezelf 😊”

 

Beatrijs

Boerderij Oud Woelwijck

“Als niet ervaren beoefenaar van yoga kon ik de instructies en de rustige opbouw van de lessen goed volgen.

Min of meer meegesleept door mijn vrouw heb ik vanaf vorig jaar de Hatha yogalessen van Joke gevolgd. Ik heb ze als zeer prettig ervaren, zeker de lessen die in de tuin van Boerderij Oud Woelwijck werden gegeven waren fijn.  Zodoende kon ik ervaren dat yoga goed voor lichaam en geest is. Bij een nieuwe zomer yoga cyclus meld ik me zeker weer aan.”

 

Paul

Boerderij Oud Woelwijck

“Het uur vliegt om en voordat we het weten zijn we aan het eind van de les.

Zo’n anderhalf jaar volg ik yogalessen bij Joke. Was benieuwd hoe het zou zijn. In het begin moest ik goed kijken hoe een yogaoefening gaat.

Maar nu, mede door de heldere stem en duidelijke uitleg van de oefeningen gaat het bijna blindelings. Niet alles kan ik meedoen, maar dan pas ik de oefening aan zodat het goed voelt.”

 

Lia

Boerderij Oud Woelwijck

“De rust die jij uitstraalt en de yogaoefeningen doe je echt geweldig.

Ik was op zoek naar een seniorensport en vond jou yogalessen waar ik graag aan deelneem. Je doet het voor op een hele relaxte manier. Wij volgen jou en proberen het na te doen, gaat het niet altijd goed jij blijft rustig super goed, want dit hoort volgens mij bij Yoga. Zoals jij de lessen geeft goed en rustig, ik zou zeggen ga zo door geweldig goed.”

 

André

Senioren Yoga

“Joke geeft op een betrokken en prettige manier les. Ze geeft duidelijk aan om naar je lichaam te luisteren.

Verteld ook waar de oefeningen goed voor zijn. Ze let goed op of je eventueel wat meer aandacht nodig hebt. Je merkt dat ze echt naar je luistert. Ik ga met plezier naar haar les en kijk er naar uit als het woensdag is.”

 

Marianne D

Vitamine G

Reviews van samenwerkingspartners

“Zij is betrokken en empathisch maar ook stevig en directief.

Al een groot aantal jaren werk ik samen met Joke. Zij begeleidt meerdere patiënten van mij in het dagelijks leven. Zij doet dit vanuit Doralancee op basis van PGB. Zij snapt heel goed wat vooral mensen met ASS nodig hebben. Wat voor mij als behandelaar vooral fijn is dat we goed met elkaar kunnen afstemmen.”

 

Joos Baas

www.HenB.com

“Het is prettig en goed samenwerken met Joke. Zij communiceert goed en snel en is betrouwbaar. Je kunt op haar bouwen.

Joke heeft veel kennis van autisme. Een voordeel is dat zij naast ondersteuning bieden, ook ademtherapie en yoga kan integreren in de begeleiding.”

 

Rita Doral

www.doralancee.nl 

“De samenwerking met Joke is uitstekend te noemen. De yoga sessies zijn voor onze bezoekers, mensen met een lichte – of middelmatige psychische aandoening een uitkomst.

Joke begeleidt de deelnemers niet alleen tijdens een sessie, maar voert ook gesprekken met deelnemers na een sessie om er zo achter te komen of de yoga goed aansluit bij de behoefte en geeft indien nodig ‘huiswerk’ mee om thuis verder te oefenen. Alle deelnemers ervaren na enkele sessies een vermindering van stress, angst of onrust. Men geeft aan ook beter te slapen.
Joke is echt bereid ‘die extra stap’ te zetten voor haar deelnemers richting herstel en groei. Stressreductie is zo waardevol! De veerkracht bij de deelnemers lijkt te groeien. Doordat men meer ontspannen zijn lijken zij beter om te gaan met de dagelijkse zaken die op hun pad komen.
Een oprecht, betrouwbare, deskundige en vrolijke docente die ik iedereen zou gunnen.”

 

Amrieta & Frits

Amrieta: Inloopcoach Vitamine G
Frits: Inloopcoach Vitamine G en intern auditor

werkzaam voor Stoed, Stichting onder een dak.

“Als jongerenpsycholoog werk ik met veel plezier samen met Joke als mindfulness trainer.
Jongeren die de training hebben gevolgd voelen zich zelfverzekerder en veerkrachtiger. Op school thuis en werk wordt veel van ze gevraagd. Ze hebben daarnaast ook nog een sociaal netwerk van vrienden, sport en een online leven dat ze proberen te onderhouden. Om wat meer ontspannen met het leven om te gaan leert Joke ze vrijer bewegen op de golven die ze tegenkomen. De kracht van Joke is haar persoonlijke aanpak waardoor jongeren zich gehoord gezien en begrepen voelen.”  

Aouatef Rajab

Jongerenpsycholoog
aan de slag

Meer info of een proefles volgen?