Coaching

Bij Heartful Minds kun je terecht voor coaching en begeleiding in een warme en veilige omgeving, waarbij bewustwording en persoonlijke groei centraal staan.

Herken je dit?

Coaching & begeleiding

Voel jij je overweldigd door stressgerelateerde klachten zoals burn-out, angst, depressie of trauma? Tijdens de coaching en begeleiding zet ik verschillende technieken, methoden en tools in. Afhankelijk van wat jij nodig hebt en wat jou helpt om vooruitgang te boeken. Misschien heb je al ervaring met de reguliere geestelijke gezondheidszorg, maar mis je de combinatie lichaam én geest.

Ik zet je aan het denken door het stellen van gerichte vragen en help je beter inzicht te krijgen in jezelf, je gedachten, gevoelens en je overtuigingen. Samen verkennen we wat er speelt in je leven, wat je wilt bereiken en wat je belemmert om daar te komen. Daarbij maak ik tevens gebruik van lichaamsgerichte technieken zoals yoga, wandelcoaching, ademtherapie en mindfulness.

“There’s a crack in everything, that’s how the light gets in.”

– Leonard Cohen –

Resultaten van coaching

  • Effectieve aanpak bij stress gerelateerde klachten
  • Verbetering van welbevinden en vitaliteit
  • Verlichting van symptomen zoals angst, depressie en trauma
  • Meer bewustwording van lichaam en geest
  • Ondersteuning bij hooggevoeligheid en ASS
  • Praktische toepassing van geleerde technieken in je dagelijks leven
  • Helende en ontspannende effecten van lichaamsbewustzijn
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling op zowel mentaal als fysiek vlak

Coaching sessies

Bij coaching zijn er verschillende vormen waaruit je kunt kiezen, zodat je de aanpak vindt die het beste bij jou past. Individuele coaching sessies op locatie bieden een vertrouwelijke omgeving waarin we één-op-één werken aan jouw persoonlijke doelen en uitdagingen. 

Individuele coaching

Tarief per sessie van 1 uur: € 65,00
Tarief voor serie van 5 sessies: van 1 uur: € 275,00

Individuele coaching is een persoonlijk begeleidingstraject dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Het biedt ondersteuning bij stressgerelateerde klachten, waarbij we samenwerken om jouw mentale en fysieke welzijn te bevorderen.

Tijdens de coaching-sessies verkennen we de impact van stress op jouw leven en leer je hoe je effectief kunt omgaan met stressvolle situaties. Door middel van bewustwordingsoefeningen, yoga, ademtherapie en mindfulness help ik je om meer in het moment te leven, negatieve gedachten los te laten en innerlijke rust te vinden.

Ook is het mogelijk om een wandel coachingsessie aan te vragen. Veel mensen praten gemakkelijker wanneer zij wandelen, dit voelt laagdrempeliger. Daarnaast heeft het in de natuur zijn en bewegen een positieve invloed op hoe je je voelt.

Ademtherapie

Tarief per sessie van 45 minuten: € 55,00

De adem en het denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door onze manier van leven zijn we in de loop van jaren veelal beperkter gaan ademen. Bewust of onbewust merk je de invloed daarvan op hoe je je voelt en hoe dit je gezondheid kan beinvloeden.

Ademtherapie maakt je bewust van je ademproces en creeert ontspanning en vitaliteit. Deze zachte benadering is effectief bij spanningsklachten, burn-out, slapeloosheid, hyperventilatie en emotionele problemen.

Middels ademtherapie begeleid ik je met de adem. Mijn handen plaats ik op verschillende (adem)gebieden van je lichaam, rug – flanken – buik, om de adem te begeleiden. Door te ademen ontstaat er ruimte om de adem vrij te laten. 

Adembegeleiding is het helpen herstellen van de natuurlijke en ontspannen adembeweging die door het hele lichaam voelbaar is.

Interesse?

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend telefoongesprek, waarin we kunnen bespreken welke vorm van coaching het beste bij jou past. Samen verkennen we jouw behoeften en doelen, zodat we een aanpak vinden die optimaal aansluit bij jouw situatie.

Over mij

Mijn aanpak als coach

Als coach help ik mensen bij mentale of fysieke klachten.

Ik begrijp de uitdagingen waar je dagelijks mee te maken hebt, niet alleen vanuit mijn professionele expertise, maar ook vanuit mijn persoonlijke ervaring met autisme en hooggevoeligheid.

Daarnaast werk ik als client ondersteuner met mensen die te maken hebben met een psychische- en/of psychosociale kwetsbaarheid.

Hooggevoeligheid en/of autisme zijn wellicht kenmerken die jouw leven beïnvloeden, maar ze definiëren niet wie jij bent. Ik help je om inzicht te krijgen, zodat je beter begrijpt hoe dit je leven beïnvloedt, milder voor jezelf bent en ontdekt welke stappen je kunt zetten om ermee om te gaan. 

Doordat ik zelf hooggevoelig en intuïtief ben, kan ik me goed afstemmen op jouw behoeften en emoties. Ook begeleid ik je in het ontwikkelen van praktische vaardigheden om beter om te gaan met prikkels en uitdagingen. Je staat er niet alleen voor, ik loop graag een stukje met je mee op jouw pad.

aan de slag

Meer info of een gratis kennismaking aanvragen?